www.amenajari-gradini-spatiiverzi.ro
 
 
Amenajari gradini si spatii verzi
 
      Spatiul din preajma casei dumneavoastra poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura. Specialistii nostri pot amenja gradini pornind de la micul spatiu de verdeata din fata casei pana la terenuri vaste, care se pot transforma astfel in adevarate oaze de relaxare si frumusete.
 

       Spatiile mici pot fi si ele amenajate, fara gazon, inlocuindu-l cu suprafete de pietris, pontoane din lemn si pavaje din piatra.
       Specialistii nostri cunosc in amanunt ciclul de viata al fiecarei plante, avand grija ca gradina  dumneavoastra sa fie mereu verde in functie de anotimp! Va  puteti alege chiar culoarea   predominanta preferata si decorul dorit.
     Spatiile Largi pot fi strabatute de alei discrete din caramida, pavele sau pietris, intrerupte  din cand in cand de cate un firicel de apa amenajat ca un bazin sau in  cascada, peste care trece un podet din lemn.
      Aspectul mereu  verde al gradinii dumneavoastra este mentinut de sistemele de irigare si protectie impotriva intemperiilor, instalate aproape invizibil.
 


  Amenajare curte interioara
Gradina in aer liber Decor Curte Interioara


Plante si Arbusti
Amenajari Gradini
Amenajare Spatii Verzi
 
 Pentru detalii si informatii de orice natura contactati-ne